Ook zo moe van standaard websites?

Wij ook! Uw organisatie is uniek. Dat snappen wij als geen ander. Daarom voldoen standaard templates niet meer en is maatwerk bij Sure de standaard.

Bekijk onze modules
Vanaf € 4950,- (excl. btw)
Shade

Alle functionaliteiten die voor uw bezoekers belangrijk zijn.

Dankzij onze koppeling met onder andere Realworks en Kolibri wordt uw meest recente woningaanbod zowel op uw eigen website als op Funda geplaatst.

Uw organisatie is uniek. Dat snappen wij als geen ander. Daarom voldoen standaard templates niet meer en is maatwerk de standaard. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunt u profiteren van alle vernieuwingen en de laatste trends op het gebied van de digitale woningmarkt.

Voordat we van start gaan, willen wij u echt leren kennen. Op basis van een uitgebreide kick-off vergaren we zoveel mogelijk informatie over uw organisatie. Onze designers, ontwikkelaars en marketeers weten uw wensen vervolgens naadloos te vertalen in een op maat gemaakte website.

Alles start met de juiste basis

Creëer nu een online voorsprong

Laat onze ervaring voor uw organisatie werken!

Vergroot uw onderscheidend vermogen met de unieke en door Sure zelf ontwikkelde modules. Dankzij automatisering voegt uw website daadwerkelijk waarde toe aan uw organisatie. Denk hierbij aan automatisch gegenereerde brochures en het toevoegen van wijkinformatie (CBS en Google). Daarmee biedt uw website meer mogelijkheden! Verhoog de kans op leads door middel van beheersbare contactformulieren of een chatfunctie. Start vandaag en vergroot uw online voorsprong!

 • Koppeling met CRM € 2750,-

  Of het nu Realworks, Kolibri, CubicEyes of een ander CRM systeem betreft; wij verzorgen het behoud van uw automatisering. The best of both worlds!

 • Wijkinformatie module € 950,-

  Via de wijkenpagina kunnen de bezoekers van uw site per wijk naar woningen zoeken. Daarnaast krijgen ze alle relevante informatie over de wijk van hun keuze

 • Functie objectbrochure € 3750,-

  Bespaar heel veel tijd door automatisch gegenereerde brochures. Geen standaard template,maar een brochure op maat. Exact volgens uw wens

 • SEO optimalisatie € 1800,-

  Uiteraard zijn de sites van Sure SEO geoptimaliseerd. Heeft u op dat terrein nog extra wensen, bijvoorbeeld met betrekking tot specifieke zoektermen? Onze specialisten zitten er klaar voor.

 • In de buurt € 750,-

  Via koppelingen met Google en het CBS laten wij uw bezoekers zien welke relevante voorzieningen (supermarkten, scholen, huisartsen, etc.) er in de buurt van de woning zijn.

 • Binnenkort op Funda € 950,-

  Deze module zorgt ervoor dat de woningen die u in de verkoop heeft al op uw website verschijnen
  voordat ze bij Funda zichtbaar zijn.

 • Uitgebreide woningpresentatie € 850,-

  Naast de reguliere detailpagina over de woning (of het bedrijfsobject), is het mogelijk een veel uitgebreidere pagina te laten genereren, een pagina die dankzij het gebruik van maximale emotie tot ieders verbeelding spreekt.

 • SMART zoekfunctie € 680,-

  Razendsnel de uitgebreide zoekvraag van uw bezoekers beantwoord: dát is SMART.

 • Virtuele tour integratie € 450,-

  De integratie van de virtual tour behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Automatisch in te laden per object.

 • Uitgebreide woningpresentatie € 850,-

  Naast de reguliere detailpagina over de woning (of het bedrijfsobject), is het mogelijk een veel uitgebreidere pagina te laten genereren, een pagina die dankzij het gebruik van maximale emotie tot ieders verbeelding spreekt.

 • Tips vanuit verkoper (incl. foto’s) € 300,-

  Laat de verkoper op de detailpagina zelf aan het woord. Niemand anders kan tenslotte beter vertellen wat zo bijzonder aan deze woning is.

 • Beheersbare contactformulieren € 750,-

  Hiermee kunt u zelf pagina’s maken met eigen contactinformatie. Ideaal wanneer u regelmatig acties heeft. In een handomdraai een nieuwe pagina!

 • Chatfunctie € 225,-

  Meer leads genereren via een chatfunctie? Ook die kunnen wij voor u integreren.

 • Meertalenfunctie € 350,-

  Bent u actief in een grensgebied of heeft u veel buitenlandse klanten? Integreer de meertalenfunctie en uw website is eenvoudig in meerdere talen te bekijken.

 • Schrijven van de teksten € 1800,-

  Een succesvolle website bevat krachtige content. Wij raden daarom aan de teksten door één van onze professionele tekstschrijvers te laten schrijven. U weet dan zeker dat ze commercieel en SEO technisch verantwoord zijn.

 • Nieuwsbriefkoppeling € 250,-

  Dankzij een automatische koppeling met uw nieuwsbriefprogramma mist u nooit meer een e-mailadres.

Meer modules 8

Andere wensen?

Wij ontwikkelen ook modules op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bel 026-2062128
Shade

Ook binnen 8 weken een nieuwe website?

Dat kan! Neem dan contact met ons en we gaan graag met u in gesprek!
Bel 026-206 2128 of stuur een e-mail naar info@su-re.nl

shade