Creating meaningful things, everyday everywhere

U bent benieuwd wie wij zijn? Dat is logisch. Sure is onderdeel van Sumedia. Al 10 jaar zijn we elke dag met meer dan 35 vakspecialisten voor ruim 100 opdrachtgevers vol passie aan het werk.

Daardoor creëren we meerwaarde voor u als opdrachtgever. En omdat Sure onderdeel is van Sumedia, beschikken we altijd over de nieuwste technieken, mogelijkheden en oplossingen.

“Onderscheidend in online communicatie. Met één duidelijke focus: vanuit het verhaal en de ambitie van de opdrachtgever doeltreffend werk leveren.”

Jarenlang ervaring
We hebben de afgelopen jaren met meer dan dertig makelaars samengewerkt. Zo verzorgden we het design van hun website, ontwierpen we hun huisstijl en hielpen we ze met hun vindbaarheid. Stuk voor stuk zagen ze hun wensen terugkomen in hun maatwerk websites. Websites die vertegenwoordigen wie deze makelaars zijn en waar hun onderscheidend vermogen zit. Op basis van onze jarenlange ervaring met makelaars en onze expertise van de branche, hebben we besloten Sure te starten.

Hoe wij te werk gaan?
We leggen u graag uit hoe wij het maken van een nieuwe website aanpakken. Van ‘het idee’ tot de dag waarop uw website wordt opgeleverd, werken we samen aan het proces. Dit doen we op basis van een agile werkwijze.

Een kijkje achter de schermen

Alles onder één dak

Sure levert een totaalpakket voor al uw online behoeften.

 • Strategie

  Als online professionals beginnen we altijd met het opzetten en doorspreken van de juiste strategie
  voor uw bedrijf. Met een team van specialisten zetten we uit welke koers we gaan varen. We creëren concepten vanaf de eerste fase en bedenken concrete plannen om uw doelstellingen te behalen.

  Strategiepunten:
  1. Doelstellingen
  2. Concepting
  3. Marketingplannen
  4. Consultancy
 • Online marketing

  Uw website verdient ook wat marketing betreft natuurlijk een unieke aanpak. Na het bepalen van de juiste strategie, kunt u Sure ook inschakelen voor al uw marketingwerkzaamheden. En we zetten altijd net een stapje extra. Dit doen we door met u mee te denken, tussendoor de resultaten te monitoren en de juiste kanalen in te zetten.

  Wij zijn specialisten op het gebied van:
  1. Zoekmachineoptimalisatie: SEO
  2. Social Media Marketing: SMM
  3. Paid advertising: SEA
  4. Marketing automation: Hubspot
  5. E-mailmarketing
 • Design

  Onze maatwerk websites hebben altijd een design dat niet alleen oogstrelend is, maar vooral ook functioneel. Een website moet tenslotte gemakkelijk te navigeren zijn. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers zo snel mogelijk komen waar ze moeten zijn, zodat zij eenvoudig converteren in leads. Dat is namelijk het gemeenschappelijke doel wat we gaan bereiken.

  Onderscheidend in design:
  1. Uniek en maatwerk logo design
  2. Complete rebranding huisstijl
  3. Animatie en video
  4. Offline uitingen
  5. Verkoopbrochures
  6. Functioneel en gebruikersgericht webdesign
 • Technologie

  Sure is vooruitstrevend in zowel design als techniek. Wij ontwikkelen op maat gemaakte modules die het onderscheidend vermogen van uw organisatie digitaal bevorderen. Samen met u creëren we een voorsprong ten opzichte van de concurrent. Het maken van automatiseringen, koppelingen met API’s en andere technische zaken kent voor ons geen geheimen.

  Onze technische expertises:
  1. Automatisering met uw CRM systeem
  2. Op maat gemaakte modules
  3. Code die voor u werkt
  4. Eenvoudig te beheren CMS (maatwerk of open source)

Ook binnen 8 weken een nieuwe website?

Dat kan! Neem dan contact met ons en we gaan graag met u in gesprek!
Bel 026-206 2128 of stuur een e-mail naar info@su-re.nl

shade